Sosyal Medyada Biz}

2023 Yılı Burs Başvuruları Sona Erdi
2023-2024 Yılı Hayat Vakfı Bursa Şubesi Burs başvuruları sona erdi

Hayat Vakfı Bursa Aile İftarını Gerçekleştirdik

Bursa Hayat Vakfı’ nın düzenlemiş olduğu ilk iftarımızı yoğun katılımla gerçekleştirdik. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Salih Hakseven’in sunuculuğunu yaptığı ve yine tıp fakültesi öğrencilerimizden Talha Laçin tarafından Kur’an tilaveti ile sözlerin en güzeli ile gecemiz başladı. Ardından Hayat Vakfı Bursa şubesi Başkanı Dr. Mustafa Çetin selamlama konuşmasını ve Bursa şubesi olarak yaptıklarımızı, hedeflerimiz üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Ardından Yeryüzü Doktorları Derneği Türkiye Başkanı Uzm. Dr. Yahyahan Güney coğrafyamızda yaşanan son gelişmeleri dile getirdi. Son olarak Hayat Vakfı yönetim kurulu başkanı Dr Ahmet Özdemir kadim geleneğimiz olan vakıf medeniyeti üzerine konuşmasını gerçekleştirdi. Bu güzel gecede bizlerle birlikte olan dostlara, katılımcılara teşekkür ediyoruz.

23 Eylül 2019
1.890 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN